Benutzername:
Passwort:Foutieve gebruikersnaam en/of wachtwoord.

Communicatieapparatuur huren?

Portofoons, mobilofoons en repeaters huren? Bij JBE huurt u tegen de beste tarieven van Nederland en Belgiƫ hoogwaardige en de nieuwste apparatuur van marktleider Kenwood. Naast de portofoons, mobilofoons en repeaters kunt u tevens diverse accessoires zoals headsets, speakermicrofoons of oortelefoons huren. Bij elke portofoon leveren wij standaard een lader, accu en draagriem mee.

Om de organisatie van uw evenement of project in goede banen te leiden voorzien wij U van de juiste middelen om de communicatie tussen bijvoorbeeld beveiliging, stagecrew, organisatoren, managers, EHBO en verkeersbegeleiders optimaal te laten verlopen. Indien gewenst zal JBE u assisteren bij het maken van een communicatieplan voor uw project.

Kenwood PKT-23E
Kenwood PKT-23E Analoge Mini ProTalk(klik op de foto voor meer info)
Kenwood TK-3401e protalk Digital & Analoge PMR446 portofoon (klik op de foto voor meer info)
Kenwood TK-2202 / 3302
Kenwood TK-2202e VHF/TK-3302e UHF Pro-Analoge portofoon (klik op de foto voor meer info)
Kenwood TK-2170 / 3170
Kenwood TK-2170 VHF/ TK-3170 UHF Pro-Analoge Portofoon (klik op de foto voor meer info)
Kenwood NX-220e2 / NX-320e2
Kenwood NX-220e2 / NX-320e2 digitale & analoge NEXEDGE Portofoon (klik op de foto voor meer info)
Kenwood TK7160 / TK8160
Kenwood TK-7160 VHF/ TK-8160 UHF Analoge Mobilofoon (klik op de foto voor meer info)
Kenwood NX-720e / NX-820e
Kenwood NX-720e / NX-820e Digitale & Analoge Nexedge Mobilofoon (klik op de foto voor meer info)
JBE - Multimedia system & Koersradio's
JBE - Multimedia system & Koersradio's (klik op de foto voor meer info)
JBE - Omroepinstallatie
JBE - Omroepinstallatie (klik op de foto voor meer info)

Flexibel en snel

De huurperioden en aantallen zijn flexibel en bijna onbeperkt. Een snelle levering is mogelijk (indien nodig binnen acht uur).

Vergunningen in Nederland

In Nederland is het Agentschap Telecom verantwoordelijk voor het beheer van het radiofrequentiespectrum. Deze instantie wijst etherfrequenties toe, draagt zorg voor standaardisatie van de telecommunicatieapparatuur, stelt regels op voor het gebruik van het frequentiespectrum en controleert of deze regels worden nageleefd.

Vergunningsvrije apparatuur

JBE heeft vergunningsvrije PMR446 portofoons die iedereen in de meeste Europese landen vergunningsvrij mag gebruiken. De nadelen van deze portofoons is dat het vermogen beperkt is tot 500mW en maximaal 8 kanalen.

Tijdelijke zendmachtiging

Agentschap Telecom stelt aan JBE een aantal frequenties beschikbaar voor verhuur van radiocommunicatie apparatuur. Hiervan kunt u kosteloos gebruik maken. Wel dient JBE aan Agentschap Telecom te kunnen overleggen wie waar welke frequenties gebruikt. Voor deze registratie berekenen wij 17,50 euro per huuropdracht.

Het is tevens mogelijk om de gehuurde apparatuur te programmeren met uw eigen toegewezen frequenties. U dient hiervoor een kopie van uw zendmachtiging aan ons te overleggen. JBE zorgt dan voor een juiste administratieve afhandeling naar Agentschap Telecom.

Programmering en administratie

JBE zorgt voor de door u gewenste programmering van de apparatuur en voor de administratieve afhandeling naar Agentschap Telecom. Mogelijke kosten voor de zendmachtiging worden door Agentschap Telecom direct aan u gefactureerd.

Contact

Voor meer informatie over het huren van portofoons en/of mobilofoons, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen

X