Username:
Password:Foutieve gebruikersnaam en/of wachtwoord.

Communication

    
ACTION
Motorola CLK446 Plus Pro UHF/430-450 Mhz
Itemcode: 3205

Motorola CLK446 Plus Pro UHF/430-450 Mhz

Comming soon

Replacements

Information

Portofoon,430-450m WIRED (Excl. Lader, incl. oortje)

De Motorola CLK446 portofoon, is evenals diens voorganger, de populaire CLP446, compact uitgevoerd.
Deze van origine vergunningsvrije portofoon beschikt over 8 kanalen en is nu tevens verkrijgbaar in vergunningsplichtige uitvoering, waarbij de portofoon over een max. zendvermogen van 1 Watt beschikt.
Deze Motorola CLK446 leent zich uitstekend voor toepassing in winkel en restaurant. (Horeca en Retail)
De CLK446 is uitgerust met een geintegreerde speaker en microfoon waardoor de portofoon nu ook zonder headset inzetbaar is.
De batterij van de CLK446 levert een gebruiksduur van max. 10 uur per volledige lading.
Wordt standaard* geleverd met:
Motorola CLK446 (in vergunningsvrije PMR446 uitvoering)
Accu
Lader en adapter *
Handleiding
* Kies uw gewenste uitvoering.

Inclusief CLP Earpiece with PTT HKLN4602

De Motorola CLK446 portofoon, is evenals diens voorganger, de populaire CLP446, compact uitgevoerd.

Deze portofoon wordt ZONDER LADER geleverd.

Deze van portofoon beschikt over 20 kanalen en is nu tevens verkrijgbaar in deze vergunningsplichtige uitvoering, waarbij de portofoon over een max. zendvermogen van 1 Watt beschikt.

Deze Motorola CLK446 leent zich uitstekend voor toepassing in winkel en restaurant en ook zeer geschikt voor diverse sporten. (Horeca en Retail)

De CLK446 is uitgerust met een geintegreerde speaker en microfoon waardoor de portofoon nu ook zonder headset inzetbaar is.

De batterij van de CLK446 levert een gebruiksduur van max. 10 uur per volledige lading.

Persoonlijkheid en productiviteit in één

De unieke styling van de CLK projecteert een professionele uitstraling aan uw klanten zonder prestaties in te leveren. Met zeen breed scala aan draagbare accessoires, kunt u de radio koppelen aan een lanyard, clip aan een jas of riem, of draag comfortabel op de pols of arm. Het briljante LED-display toont u de status van informatie, zoals actieve kanaal, volume en meer ongeacht de lichtomstandigheden.

Zo dun en licht

De CLK is ontworpen om de hele dag comfortabel en veelzijdig te gebruiken. De antenne is in het lichaam van de radio verwerkt waardoor het profiel strak blijft. Met slechts een lengte van 98mm en een dikte van 13,5 mm, is deze radio licht om te dragen en gemakkelijk vast te houden. Zoals elke Motorola radio, het is gebouwd om alledaags gebruik te weerstaan.

Lees de LED Display in alle lichtomstandigheden

De CLK beschikt over een geweldig LED-display, welke u belangrijke status updates, waaronder actieve kanaal, volume niveaus, scan-modus en meer laat zien met een simpele druk op een knop.

Prestaties die het uiterlijk waarmaakt

Communicatie is naadloos en moeiteloos met de CLK446, van een bruisende werkvloer naar een rustige hotel gang. Met Motorola's gerenommeerde technologie, uw medewerkers kunnen luisteren en gehoord worden zonder statisch of interferentie. U kunt erop vertrouwen dat uw medewerkers duidelijk en betrouwbaar kunnen praten tot aan de uiteinden van de dekking.

Wear It Any Way You Want

Selecteer de beste draag accessoire om uw werkplek en stijl aan te vullen: "klik" enkel de lanyard, armband, pols band, riem of magnetische clip in de centrale aansluiting van de radio en je bent klaar om te gaan. De ingebouwde luidspreker zorgt ervoor dat de gebruikers de berichten duidelijk horen, of ze kunnen een scala aan oorstukjes toevoegen voor een discretere communicatie die niet zal verstoren of worden afgeluisterd door anderen.

Toegang intuïtieve bediening

Easy-to-use volume en menu knoppen maakt het mogelijk dingen te wijzigen in de radio-instellingen, veranderingen zullen direct te zien op het LED-display. Een grote push-to-talk-knop bevindt zich aan de voorzijde van de radio, deze is eenvoudig te vinden en te bedienen, zelfs zonder te kijken. De stem aankondigings functie begeleidt u behendig door het themenu wanneer u niet in staat bent om het radio-scherm te bekijken.Specifications

Pioneer CDJ-900 PAKKET 2
Meer info
Pioneer DJM-2000 Adapter
Meer info
X