Username:
Password:Foutieve gebruikersnaam en/of wachtwoord.

Communication

    
Midland G10 Pro PMR Portofoon C1107.04
Itemcode: 9628

Midland G10 Pro PMR Portofoon C1107.04

  On stock
Green: IN STOCK: available immediately. On working days will ship immediately if ordered and paid before 17: 00 pm.
72.50
Adviesprijs: € 72.50
ORDER

Related

Replacements

Information

32 PMR 446 Channels portable PMR. Incl. lader en accu

Wilt u een semiprofessionele radio zonder alle bedieningsdetails te moeten leren? G10 is de juiste oplossing voor jou. Met 32 ??kanalen, die snel kunnen worden geselecteerd en automatische batterijbesparing (Auto Power Save-functie), verloopt de communicatie snel en
direct op bouwplaatsen en op de weg.

Wilt u een semiprofessionele radio zonder alle bedieningsdetails te moeten leren? G10 is de juiste oplossing voor jou. Met 32 ??kanalen, die snel kunnen worden geselecteerd en automatische batterijbesparing (Auto Power Save-functie), verloopt de communicatie snel en direct op onder andere bouwplaatsen en op de weg.

De G10 Pro walkie-talkie is geschikt voor gebruik op de bouw sites en onderweg, omdat het effectief en robuust is, met een pakket essentiële functies die zorgen voor snelle communicatie.

Met de functie “Scan”, die via de (optionele) programmeur ontgrendeld kan worden, controleert de radio bijvoorbeeld constant de kanalen om lopende gesprekken te vinden en de radio in te stellen op het gebruikte kanaal.

32 kanalen in totaal - 16 meer dan het vorige model - profiteren van de uitgebreide frequentieband (446.00625 - 446.19375 MHz), met 50 CTCSS en 116 DCS tonen, normaal en omgekeerd, gesignaleerd door de gesproken indicatie.

De lithiumbatterij garandeert langdurig gebruik en wordt automatisch beheerd door de Auto Power Save-functie voor efficiënt gebruik verbruik en energiebesparing.

Het strakke ontwerp wordt gecompleteerd met de riemclip in de verpakking, die direct kan worden gemonteerd.

G10 Pro heeft een breed scala aan accessoires: de multi-station meervoudige oplader (6 radio's), verschillende soorten microfoons (oortelefoons, met of zonder PTT, pneumatisch, om maar de belangrijkste te noemen) met Kenwood 2-pins aansluiting.

Specifications

Pioneer CDJ-900 PAKKET 2
Meer info
Pioneer DJM-2000 Adapter
Meer info
X