Username:
Password:Foutieve gebruikersnaam en/of wachtwoord.

Communication

    
ACTION
Icom RS-BA1 Verson 1
Itemcode: 7927

Icom RS-BA1 Verson 1

  On stock
Green: IN STOCK: available immediately. On working days will ship immediately if ordered and paid before 17: 00 pm.
37.50
Adviesprijs: € 73.81
ORDER

Related


Icom RC-28

Replacements

Information

IPRemote Control Software

• Met het computer programma RS-BA1 kunt u gebruik maken van de transceiver geïnstalleerd in een andere kamer met behulp van je thuisnetwerk of zelfs vanaf een externe locatie via het internet.

• Door de lage vertraging van de stem (veroorzaakt door het RS-BA1) krijg je dezelfde operationele ervaring als met het directe van een werkelijke transceiver. Uitgebreide afstand bediening via een interface afgestemd op Icom transceivers.

• De meeste functies en modi van uw zendontvanger, met inbegrip van interferentie afwijzing functies en IF-filter-instellingen, kunnen worden gecontroleerd. Ook worden de S-meter en SWR –meter gegevens doorgegeven. • Rx Voice recording functie geeft de mogelijkheid om een signaal dat u ontvangt op te nemen zodat u het later kunt beluisteren.

Het RS-BA1 programma heeft een dubbele toepassing, systeem configuratie software en afstandsbediening besturings software. Met de systeem configuratie software stel je het IP-adres, audio sampling rate en andere instellingen in. De remote control software biedt een gebruikersvriendelijke interface, vergelijkbaar met de transceiver, op uw monitor, en hiermee heeft u de controle over de transceiver vanaf een externe locatie.

De IC-7600, IC-7200 of IC-9100 kunnen worden aangesloten op een pc via een USB-kabel. De input - output audio signalen en CI-V commando's worden verzonden via de USB-kabel.

De IC-7800 of IC-7700 kan worden aangesloten op een PC met een RS-232C kabel plus S - P DIF-of ACC-kabel

Specifications

PDF

    Pioneer CDJ-900 PAKKET 2
    Meer info
    Pioneer DJM-2000 Adapter
    Meer info
    X