Gebruikersnaam:
Wachtwoord:Foutieve gebruikersnaam en/of wachtwoord.

Communicatie

    
Icom IP-740D LTE UHF Portofoon
Artikelcode: 9824

Icom IP-740D LTE UHF Portofoon

  Snel leverbaar
Oranje: SNEL LEVERBAAR : Leverbaar binnen 4 werkdagen. Ondanks alle inspanningen om de levertijden zo exact mogelijk weer te geven, zijn wij afhankelijk van de voorraadinformatie van de leveranciers.
959.00
Adviesprijs: € 959.00
BESTELLEN

Info

UHF/LTE Portofoon Hybride IP-portofoon en IDAS digitale modus

LTE+UHF Hybride handheld IP-radio voor Lokale en landelijke communicatie

De IP730D-serie kan zowel communicatie van een LTE-radiogroep als IDAS ™ (of analoge) groep tegelijk ontvangen (audio gemengd). U kunt op de PTT-hoofdknop voor LTE of op de PTT-knop voor IDAS ™ of op een analoog kanaal drukken om te antwoorden conform voorprogrammering. Indien nodig kunt u op de hoofd- en secundaire PTT-knoppen drukken om twee groepen te adresseren op de dezelfde tijd.

De Bridge-functie * stuurt ontvangen IDAS ™ digitale audio door naar de LTE-radiogroep, terwijl de LTE-radiogesprekken worden overgebracht naar de IDAS ™ -groep. Deze functie is handig bij communicatie buiten het dekkingsgebied van de LTE-service met een IDAS ™ -radio, of bij tijdelijke cross-band-verbinding tussen twee IDAS ™ -radiogroepen die verschillende frequenties of kanalen gebruiken.

(Niet beschikbaar in analoge modus).

* Bij gebruik van de bridge-functie is de bedrijfstijd korter en wordt het uitgangsvermogen van de IP730D / IP740D teruggebracht tot 1 W.

In sommige landen is de bridge-functie mogelijk verboden. Controleer de wettelijke vereisten in uw land voordat u deze functie gebruikt.

LTE-modus

De LTE-modus biedt veilige privé-push-to-talk-communicatie via een LTE- (4G) en 3G-netwerk *. Het mobiele netwerk biedt dekking in kelders of hoge verdiepingen waar conventionele radiosystemen niet kunnen komen.

* Netwerkdekking wordt geboden door een aangepaste simkaart. De beschikbaarheid van services is afhankelijk van het land.

IDAS ™ -modus

IDAS ™ digitale modus is een conventionele VHF / UHF-radiomodus die gebruikmaakt van gelicentieerde professionele radiokanalen. Het biedt ook individuele, groeps- en alle oproepen met PTT-bediening. Bij gebruik in afgelegen, bergachtige gebieden zijn 4G / 3G-netwerken mogelijk niet beschikbaar. Conventionele VHF / UHF-communicatie biedt een stabiel, lokaal alternatief.

Sub PTT-knop voor bediening in twee modi

De IP730D-serie heeft twee PTT-knoppen; de hoofd PTT-knop en de sub PTT-knop. U kunt de ene gebruiken voor LTE-communicatie en de andere voor een IDAS ™ / analoog kanaal. De sub PTT-knop zorgt voor soepel schakelen tussen praten via LTE en IDAS ™ / analoge kanalen.
Specs

Pioneer CDJ-900 PAKKET 2
Meer info
Pioneer DJM-2000 Adapter
Meer info
X