Gebruikersnaam:
Wachtwoord:Foutieve gebruikersnaam en/of wachtwoord.

JBE, uw partner voor verhuur van portofoons en mobiele communicatie!

Portofoons, mobilofoons en repeaters huren? Bij JBE huurt u tegen de beste tarieven van Nederland en België hoogwaardige en de nieuwste apparatuur van marktleider Kenwood. Naast de portofoons, mobilofoons en repeaters kunt u tevens diverse accessoires zoals headsets, speakermicrofoons of oortelefoons huren. Bij elke portofoon leveren wij standaard een lader, accu en draagriem mee.

Om de organisatie van uw evenement of project in goede banen te leiden voorzien wij U van de juiste middelen om de communicatie tussen bijvoorbeeld beveiliging, stagecrew, organisatoren, managers, EHBO en verkeersbegeleiders optimaal te laten verlopen. Indien gewenst zal JBE u assisteren bij het maken van een communicatieplan voor uw project. 

Kenwood PKT-23E
Analoge PMR-446 Mini-Portofoons
Bereik: max 0,5 km
(klik op de foto voor meer info)
Digitale PMR-446 Pro-Talk Portofoons
Bereik: max 1 km
(klik op de foto voor meer info)
Kenwood TK-2202 / 3302
Analoge Portofoons
Bereik: max 2 km
(klik op de foto voor meer info)
Kenwood TK-2170 / 3170
Pro-Analoge Portofoons
Bereik: max 2 km
(klik op de foto voor meer info)
Kenwood NX-220e2 / NX-320e2
Pro-Digitale Portofoons
Bereik: max 3 km
(klik op de foto voor meer info)
Kenwood TK7160 / TK8160
Analoge Mobilofoons
Bereik: max 10 km
(klik op de foto voor meer info)
Kenwood NX-720e / NX-820e
Digitale Mobilofoons
Bereik: max 15 km
(klik op de foto voor meer info)
JBE - Multimedia system & Koersradio's
JBE - Ontvangers
(klik op de foto voor meer info)
JBE - Omroepinstallatie
JBE - Omroepinstallatie
(klik op de foto voor meer info)

JBE AANBIEDING: Huur Kenwood TK-3401D of TK-3701D Digitale/Analoge portofoon voor slechts € 1,00 per dag.  

Deze speciale aanbieding geldt bij een minimale huur van 30 dagen.

Flexibel en snel  

De huurperioden en aantallen zijn flexibel en bijna onbeperkt. Een snelle levering is mogelijk (indien nodig binnen acht uur).

Vergunningen in Nederland

In Nederland is het Agentschap Telecom verantwoordelijk voor het beheer van het radiofrequentiespectrum. Deze instantie wijst etherfrequenties toe, draagt zorg voor standaardisatie van de telecommunicatieapparatuur, stelt regels op voor het gebruik van het frequentiespectrum en controleert of deze regels worden nageleefd.

Vergunningsvrije apparatuur

JBE heeft vergunningsvrije PMR446 portofoons die iedereen in de meeste Europese landen vergunningsvrij mag gebruiken. De nadelen van deze portofoons is dat het vermogen beperkt is tot 500mW en maximaal 16 kanalen. In de praktijk is het bereik maximaal 1 kilometer in gunstige omstandigheden.

Tijdelijke zendmachtiging

  • Agentschap Telecom stelt aan JBE een aantal frequenties beschikbaar voor verhuur van radiocommunicatie apparatuur. Hiervan kunt u kosteloos gebruik maken. Alle tijdelijke vergunningen zijn op basis van medegebruik. Dus bij grote sportevenementen of festiviteiten probeert JBE zoveel mogelijk te overleggen met alle betrokken partijen om een frequentie-inventarisatie te maken. Dit om storingen te voorkomen.
  • Het is tevens mogelijk om de gehuurde apparatuur te programmeren met uw eigen toegewezen frequenties. U dient hiervoor een kopie van uw zendmachtiging aan ons te overleggen. 
  • Het aanvragen van een tijdelijke zendvergunning voor extra kanalen/frequenties kan door JBE administratief worden geregeld, voor grotere evenementen met een repeater of steunzender, heeft Agentschap Telecom 20 werkdagen nodig.

Programmering en administratie

JBE zorgt voor de door u gewenste programmering van de apparatuur en voor de administratieve afhandeling naar Agentschap Telecom. Mogelijke kosten voor de zendmachtiging worden door Agentschap Telecom direct aan u gefactureerd.

Contact

Voor meer informatie over het huren van portofoons en/of mobilofoons, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen

X