Distributeur Kenwood

JBE is al ruim 35 (service)dealer en distributeur van het merk JVC KENWOOD Communicatie.

KENWOOD is marktleider, ontwikkelaar en fabrikant van consumentenelektronica en communicatieapparatuur. Opgericht in 1982 maakt JVCKENWOOD Europe B.V. inmiddels deel uit van JVCKENWOOD Corporation of Japan en wordt door consumenten en professionals erkend als leverancier van kwaliteit, performance en waarde.

KENWOOD Communications behoudt ook de positie van marktleider in portofoons, portable 2-weg radio's en (aangepaste) zendapparatuur. Bij het betreden van deze markt in 1975 werd KENWOOD Communications al snel bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, waarmee direct vraag werd gecreëerd en erkenning voor de professionele land-mobiele radio producten, onder meer bij bedrijven en overheidsinstanties. KENWOOD land-mobiele portables, portofoons en zendapparatuur worden wereldwijd erkend als de top-keuze, vooral door hulpverleners, en zijn een gewaardeerde en vertrouwde leverancier. 

Vandaag de dag neemt KENWOOD het voortouw in het ontwikkelen van markt-gedreven producten en blijft één van de grootste fabrikanten van personal entertainment en communicatieapparatuur ter wereld. Het is een centrale overtuiging bij KENWOOD om te blijven luisteren naar de markt en specifieke, hoogwaardige producten te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen van de consument.