Voorraad indicatie

Groen: OP VOORRAAD: Direct leverbaar. Op werkdagen directe verzending indien voor 16:00 uur besteld en betaald.

Rood:  Momenteel is dit product helaas uitverkocht. Wij streven naar een spoedige levering van dit product.

 

Voorwaarden

- JBE Garantie & Service
- JBE Ruilservice
- JBE Winkel en Internetshopper Verzendservice & Voorwaarden

JBE Garantie & Service

Bewaar Uw JBE aankoopfactuur/aankoopbon héél goed: Dit is Uw garantiebewijs. Zonder deze aankoopbon kunnen wij Uw reparatie NIET in behandeling nemen!

Op al onze aanbiedingen, mededelingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda. Deze kunt U bij ons kosteloos opvragen.

JBE Inruil apparatuur 3 maanden JBE garantie
JBE Demo Apparatuur 6 maanden JBE garantie
B-Stock Apparatuur 12 maanden JBE garantie
Nieuwe Apparatuur 24 maanden JBE garantieOp accessoires, accu's, oortjes, eindtransistoren en overige slijtagegevoelige onderdelen geldt een termijn van 6 maanden.

Garantietermijnen mits apparatuur deskundig en zorgvuldig wordt gebruikt volgens de handleiding en/of voorschriften en geldig voor apparatuur met eventuele fabricagemankementen.

JBE Ruilservice

Bewaar Uw JBE aankoopfactuur/aankoopbon héél goed: Dit is Uw aankoopbewijs. Zonder deze aankoopbon kunnen wij Uw aanvraag tot retourname NIET in behandeling nemen! Op al onze aanbiedingen, mededelingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda. Deze kunt U bij ons kosteloos opvragen.

Na aankoop van Uw bestelling heeft U het recht om binnen 14 dagen na aankoop (bedenktijd), zonder verdere opgaaf van redenen, de aankoopovereenkomst te ontbinden en het produkt te retourneren. Dit is alleen mogelijk indien het door U aangeschafte produkt in 100 % nieuwstaat verkeert! De verzendkosten voor het retourneren komen volledig voor Uw rekening. Na terugontvangst van het produkt zullen wij het aankoopbedrag binnen 10 dagen op Uw rekening terugstorten.

Uitzonderingen: Dit geldt niet voor Op=Op en/of opruimingsprodukten.
Inruil, B-Stock en/of Demoprodukten.
Speciaal voor U bestelde en/of aangepaste produkten.

Opgelet ! Indien U besluit het produkt naar ons te retourneren, dient U de navolgende regels in acht te nemen:

Het produkt dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het produkt dient in de originele verpakking inclusief alle handleidingen, kabels en andere toebehoren te worden teruggezonden.
U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissing tijdens het transport van de retourzending naar Jacobs Breda Electronics.
U dient te allen tijde het aankoopbewijs mee te sturen. Zonder dit aankoopbewijs kunnen wij Uw aanvraag niet in behandeling nemen.

JBE Winkel en Internetshopper Verzendservice & Voorwaarden


De verzend,- en administratiekosten kunnen bij de eerste levering van de order in rekening worden gebracht, eventuele nalevering van dezelfde order worden franco/gratis verzonden.

Uitzonderingen Voor een pakket dat langer is dan 1.60 mtr en/of zwaarder is dan 25 kg, willen wij u verzoeken deze bij ons op te halen. Dit kan niet worden verzonden.  

Onze verzend,- en administratiekosten bij zendingen binnen en buiten Nederland Wij leveren naar alle landen binnen de EU. Echter alleen na ontvangst van de vooruitbetaling van zowel de produkten, als de verzendkosten. De verzend,- en administratiekosten worden bij de eerste levering van de order in rekening gebracht, eventuele nalevering van dezelfde order worden franco verzonden. De kosten per land verschillen en worden zichtbaar bij uw bestelling.

Indien Uw bestelling op vooraad is, wordt deze bij de eerstvolgende verzending meegenomen. Wij verzenden normaliter op maandag t/m vrijdag. Voor verzending op dezelfde dag dient Uw order voor 16:00 uur per @ bij ons binnen te zijn. Vooruitbetalingen kunnen worden overgemaakt op onze rabobankrekening 14.24.54.559 (Iban: NL37RABO 0142 4545 59, Swift RABONL2U)

U ontvangt van ons via PostNL een bevestiging per email wanneer het pakket klaar staat voor verzending, en u wordt gedurende het verzendtraject op de hoogte gehouden.

 

Voor het reserveren in onze showroom zodat U deze later op kunt halen, worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Wij accepteren geen biljetten van €200,- & €500,-