Motorola CLP446e INCL. CHARGER, INCL. EARPIECE

Art.nr. 9728CHEP
Op voorraad
Excl. BTW € 174,49 € 144,21
New PMR446 incl. Vox functie. Incl. BT90 battery Incl. IXPN4028 CLP Charger & PMLN8125A Earpiece

Description

GERICHT. STIJLVOL. VERBONDEN.
Met de toenemende druk van online winkelen en bezoekersrecensies, is klantervaring een topprioriteit. Uw team moet onmiddellijk verbinding maken, snel reageren op verzoeken van klanten en eersteklas service bieden. Van back-of-house tot front-of-store, de CLPe-serie is uw stijlvolle en essentiële teamcommunicatietool
om de hele dag mee te gaan, elke dag.

GERICHT. STIJLVOL. VERBONDEN.

Met de toenemende druk van online winkelen en bezoekersrecensies, is klantervaring een topprioriteit. Uw team moet onmiddellijk verbinding maken, snel reageren op verzoeken van klanten en eersteklas service bieden. Van back-of-house tot front-of-store, de CLPe-serie is uw stijlvolle en essentiële teamcommunicatietool om de hele dag mee te gaan, elke dag.


De CLPe-serie is klein, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk met een simpele push-to-talk (PTT) -bediening met één knop voor communicatie in een oogwenk. Controleer snel essentiële radio-informatie in één oogopslag met de slimme status-gloei-ring en verminder gemiste berichten met luidere en duidelijkere audio voor nauwkeurige communicatie tussen gebruikers. Al deze prestaties worden beschermd door een robuuste radiobehuizing en een batterij die lang meegaat.

De CLPe-serie is klaar om de hele dag door te presteren en kan worden aangepast aan uw werkomgeving met gelicentieerde en niet-gelicentieerde radiomodellen en een reeks radiotoebehoren, waaronder verschillende opladers, draagopties en oordopjes.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

• VOX handsfree

• 6 oproeptonen

• Dempen

• 15 volumeniveaus

• Scannen / bewaken

• Antimicrobiële behuizing2

• Klantprogrammeersoftware (CPS)


Meer Lezen
Meer informatie
Vrachttype N
Vergunning Nee
Merk Motorola
Gerelateerde producten